Excel sablonok - Fodor Tamás vezetési tanácsadó

Fodor Tamás
vezetési tanácsadó

Kis- és középvállalatok fejlesztését segítem!


Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Excel sablonok

Webshop
Gantt diagram
Excel táblázatban ad lehetőséget egy Gantt diagram elkészítéséhez. A feladatok kezdő dátumát és időtartamát megadva a diagram automatikusan elkészül. Az előrehaladás %-os bevitelével azt grafikusan is megjeleníti.
Ár: 750 Ft

Gantt diagram Excel sablon működésének bemutatása
Beruházás megtérülés tervezés
A táblázat adatainak kitöltése után arra kapunk választ, hogy érdemes-e egy beruházást megvalósítani a megtérülés szempontjából. A beruházás megvalósításáról a max.10 éves időtartam során befolyó és kifolyó pénzáramok alapján számolt nettó jelenérték (NPV) és belső megtérülési ráta (IRR) mutatók alakulása alapján dönthetünk. A táblázat a befolyó és kifolyó pénzáramao részletesebb tervezését engedi meg. A táblázatnak egyszerű és részletes változata, Az utóbbinál a beruházások értéke és a működtetés költségei részletesen (több fajta tétel srgítségével) tervezhetők.
Ár: 1500 Ft
Az egyszerű-, a részletes táblázatok és a magyarázatok megtekintéséhez kattintson a képre!

Projekt likvidítás tervezés
A befolyó és kifolyó pénzáramokon keresztül tervezheti egy, maximum 24 havi projekt likviditását. A táblázat havi, rendszeres karbantartásával, a fizetések ütemezésével biztosíthatja a projekt folyamatos likviditását. A táblázat a bevételek és kiadások részletesebb tervezését engedi meg, mint az egyszerű projekt likviditási terv.
ÁR: 750 Ft
Projekt likvidítás tervezése Excel sablon segítségével
Tárgyhó+4 hónapos likviditás előrejelzés számítás
A nyitó vevői tartozások és szállítói kötelezettségek, valamint a tervezett értékesítések, beszerzések és költségek alapján tervezheti a likviditását a tárgyhóra és további 4 hónapra. A táblázat havi, rendszeres karbantartásával, a fizetések ütemezésével biztosíthatja cége folyamatos fizetőképességét. A részletes táblázat 4 különböző ÁFA kulcs mellett, ÁFA kulcsonként 40 vevőt és szállítót tud kezelni.
Ár: 1500 Ft
Az egyszerű-, a részletes táblázatok és a magyarázatok megtekintéséhez kattintson a képre!


Eredménykimutatás
Az Excel táblázattal havi bontásban tervezheti cége éves ereménykimutatását. A bevételeket és a bevételekhez tartozó közvetlen (arányos) költségeket termékcsoportokra, vevőcsoportokra vagy üzletágakra adhatja meg. 10 termékcsoport, vevőcsoport vagy üzletág lehetséges. Ha üzletágra tervez, akkor a közvetett (fix) költségek üzletágakra és a vállalatra adhatók meg. Eredmény sorok: üzemi/üzleti tevékenység eredménye, EBITDA, EBIT, pénzügyi ráfordítások eredménye, szokásos vállalkozási eredmény, rendkívüli eredmény, adózás elötti eredméy, adózás utáni eredmény.
Ár: 750 Ft
A táblázat nagyításához kattintson a képre!


Eszköz életciklus kalkulátor
Az   életciklus költség magában foglalja az összes, a berendezés töke és   működtetésével kapcsolatos költségeket. Figyelembe   kell vennie a hitel, az amortizáció, a kezelő, a szolgáltatás, a javítások,   az üzemanyag fogyasztás, a biztosítás, és a fogyó tételek költségeit. Vigye   be a saját költségeit (vagy azokat, amelyeket a szállító javasol) a megfelelő   cellába a tőke-, a karbantartás-, a fogyasztás- és a működés költségeinek kiszámításához.
Ár: 750 Ft
A táblázat nagyításához kattintson a képre!
SWOT analízis
 A SWOT analízis a stratégiakészítés egyszerű, alacsony költségű és viszonylag gyors módszere. A stratégiát a belső képességek és teljesítmények (erősségek, gyengeségek) valamint, a külső környezet (lehetőségek, veszélyek) vizsgálatával, analízisével tudjuk meghatározni. Ezek alapján a stratégia négy fajta cselekvésre épülhet, a lehetőségek kihasználására, a fejlesztendö területekre, a veszélyek elkerülésére és a veszélyek elleni harcra.
Ár: 500 Ft
A táblázat nagyításához kattintson a képre!
A könyv összefoglalja a pénzügyi kotrolling legfontosabb elveit és konkrét példán keresztül bemutatja a megvalósítást Excel táblázatkezelővel. A könyvhöz letölthetők azok a filok, amelyekkel megvalósításra került a konkrét adatokkal rendelkező gyakorlati példa.
Ár: 1500 Ft

Tartalom:
A pénzügyi terv
A kontrolling rendszer elve
Gyűjtőzés kialakítása
A szervezet és a tervezés kapcsolata
Egy Excel alapú kontrolling példa megvalósítása
Megvalósítás


Pareto diagram
Nevét Vilfredo Pareto olasz matematikusról kapta, aki 1906-ban arra a következtetésre jutott, hogy a megtermelt javak 80%-a a társadalom 20%-ához kerül. Ezen 80/20%-os elv (amely általában 70-80/20-30%) az idők során teret nyert a közgazdaságtan és a menedzsment tudományban is: például az árbevétel 70-80%-át a vevők 20-30%-a hozza, vagy például a problémák 80%-a az okok 20%-ára vezethető vissza. Részletesebb ábrához kattintson a képre!
Ár: 1000 Ft

PayPal/Bankkártya

Átutalás
Telefon: 06 30 5005729
Mail: tfodor@upcmail.hu
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz