Feliratkozás - Fodor Tamás vezetési tanácsadó, coach webshopja és blogja

Kis- és középvállalatok
fejlődését segítem!


Likvidítás tervezés Projekt tervezés Gantt diagram SWOT analízis Pareto diagramPénzügyi tervezés KontrollingGondolati térkép

Telefon: 06305005729

MENEDZSERWEBSHOP

Fodor Tamás vezetési tanácsadó

Tartalomhoz ugrás
Új könyvem a folyamatok teljesítménymutatóiról (PI) szól. A PI-k egy folyamat vagy team teljesítményére vonatkoznak és alkalmasak a folyamatok működésének azonnali javítására Például, ha az időben történő szállítás mutatója gyenge, az a szállítási folyamat felelősének azonnali intézkedését kívánja meg. Egy call-center esetén feladási aránynak hívják azoknak az arányát, akik az összes híváshoz viszonyítva egy bizonyos idő után feladják a várakozást és hívásukat megszakítják. Az elfogadható arány max. 8%, e felett azonnali beavatkozásra van szükség, például több call-center munkatárs beállítására.
A kulcs teljesítménymutatók (KPI) azok a PI-k amelyek a szervezet jelenére és jövőjére kritikus hatással bíró folyamatok teljesítményét mutatják.
A könyv címe arra utal, hogy csak a legalapvetőbb teljesítménymutatókkal foglalkozom. Erre azért van szükség, mert a szakirodalomban és az interneten számtalan teljesítménymutatót találhatunk, amelyek bemutatására egész egyszerűen nem lenne hely és nem is fontos mindegyik. Mindegyik teljesítménymutatóhoz konkrét, gyakorlati példát mutatok be. TEKINTSEN MEG EGYET!
IRATKOZZON FEL MOST AZ E-KÖNYVRE, KEDVEZMÉNYES, 1500 FT-OS ÁRÉRT!
Vissza a tartalomhoz