Kkv-k fejlődését segítem!


Likvidítás tervezés Projekt tervezés Gantt diagram SWOT analízis Pareto diagramPénzügyi tervezés KontrollingGondolati térkép

MENEDZSERWEBSHOP
Fodor Tamás vezetési tanácsadó
Tartalomhoz ugrás

KÖNYVEK ÉS ÍRÁSOK

Könyveim és írásaim segíteni kívánják a kkv-k vezetőit annak megvalósításában, hogy az üzleti folyamatok rendszeres mérése és fejlesztése az eredmények folytonos növekedéséhez vezessen!
Kis-, közép- és nagyvállalatoknál szerzett 4 évtizedes vezetői, EFQM auditori és vezetési tanácsadói tapasztalataimat valamint példákon keresztül a "legjobb gyakorlatot" adom át ezekben a könyvekben és írásokban!
Olvassa el a véleményeket a könyvekről!

Térítéses könyvek és írások

A folyamatos fejlesztés elmálete és gakorlata témájú könyv
Könyv a menedzsment- és tervezőeszközökről

Könyv az üzleti folyamatok mutatószámairól

Az e-könyv üzleti folyamatonként mutatja be a teljesítménymutatókat és különböző nézőpontkból az eredménymutatókat valamint használatukat a gyakorlatban. Azoknak, akik az üzleti folyamatokkal kívánják irányítani és fejleszteni szervezetüket!Ár: 3990 Ft.
Érdekel a folyamatos fejlesztés témájú könyv

Könyv a folyamatos-fejlesztés gyakorlatáról

A könyv tárgya a kkv-k üzleti folyamat alapú működésének folyamatos fejlesztés (TQM, PDCA, Kaizen) elvű javítása. Bemutatja a folyamatmenedzsment elveit, és sok-sok példán keresztül a fejlesztésének gyakorlatát. Azoknak, akik nem tudják, hogyan fejlesszék cégüket!Ár: 2700 Ft.
Érdekel a folyamatos fejlesztés témájú könyv

A hét új menedzsment-eszköz

A Jaapán Tudósok és Mérnökök Egyesülete által kidolgozott "7 új menedzsment-eszköz" -t tárgyaló könyv bemutatja a Hasonlósági-,a Kapcsolati-,a Fa-, a Mátrix-, a Háló- és a PDPC diagramokat. Azoknak, akik korszerű eszközöket kivánnak használni cégük irányításában és fejlesztésében! Ár: 1500 Ft.
Érdekel a 7 új menedzsment eszköz témájú írás
Best Practice Tudástár (Kvalikon)

Best Practice Tudástár

A Kvalikon Kft. nagy hagyományú programsorozata, a Best Practice Fórum beszámolói  nyomtatásban. Legjobb gyakorlatok a legjobb szakemberektől! Ár: 2990 Ft.
Érdekel a SWOT analízis készítés c. írás

Vélemények a könyvekről

Az Üzleti folyamatok fő mutatószámai című könyv, hiánypótló kiadvány. Cégműködés fejlesztési tanácsadóként is sokat tudtam tanulni belőle. Ajánlom minden olyan vállalkozás vezető számára, aki tudatos döntéseket akar hozni és mérhető eredmény növekedést akar elérni. A sokféle mutató alapján, már könnyű cégre szabni, a saját mérési rendszer kialakítását. Tomán József - Hatékonyságnövelési specialista. www.tomanjozsef.huIngyenes írások

Egy írás a gondolati térkép készítéséről
Fodor Tamás könyve a hasonlósági diagram készítéséről
Írás egy SWOT analízis készítéséről

Gondolati térkép

A leírás egy vízió és egy küldetés elkészítésén keresztül mutatja be ezt a hatékony eszközt.

Érdekel a Gondolati térkép c. írás

Hasonlósági diagram készítés

Az írás konkrét példán keresztül mutatja be a "7 új menedzment-eszköz" egyikének, a hasonlósági diagram készítését KJ-Shiba módszerrel.

Érdekel a Hasonlósági diagram készítése c. írás

SWOT analízis készítés

A SWOT analízis leírás bemutatja a cég belső tulajdonságai és környezete bázisán készíthető stratégiai elemzést, amely alapján meghatározhatók a stratégiai célok és feladatok.
Érdekel a SWOT analízis készítés c. írás
Felmérés a kkv-k folyamatmenedzsmentjéről

Felmérés a kkv-k folyamatmenedzsmentjéről

A felmérés az Egyre jobban c. könyv 10. sz melléklete, amely bemutatja a hazai kkv-k folyamatmenedzsmentjének helyzetét.
Érdekel a kkv felmérés
Vissza a tartalomhoz