MENEDZSERWEBSHOP
KKV-k fejlődését segítem!
Tartalomhoz ugrás

Excel alapú KPI műszer

Excel alapú KPI műszer leírása:

Az Excel alapú KPI műszer üzleti, menedzsment beszámoló műszerfal (dashboard) részeként használható. Az egyre népszerűbb műszerfalak olyan információs eszközök, amelyek mutatószámok és más kulcsfontosságú adatok, a cég, egy szervezeti egység vagy különleges folyamatok eredményének, teljesítményének nyomonkövetésére szolgál. Adatok képi megjelenítésével a műszerfalak egyszerűsítik a komplex adathalmazokat annak érdekében, hogy a felhasználók figyelmét egy pillanatra a jelenlegi teljesítményre koncentrálja. A műszerfalaknak egyszerüknek, könnyen áttekinthetőnek és értelmezhetőknek kell lenni. Arra kell törekedni, hogy a megjelenített adtok alapján gyors és helyes döntést tudjanak hozni az érdekeltek.

A műszer jellemzői:

  • három fajta-félkör, sáv és oszlop-műszer,
  • a műszer-skála részeinek tetszőleges színezése piros, sárga és zöld színnel,,
  • a skála kezdő és végpontjának tetszőleges beállítása,
  • helytelen adatbevitel esetén figyelmeztetés.

Három fajta KPI műszer Excel alapú
Excel alapú KPI műszer
kpi-muszer
Csomagban megrendelheti a Pü. beszámoló műszerfallal c. Excel sablont is! A csomag ára 4000 Ft. Megtakarítás 1000 Ft.

VÁLASSZON!
Azonnali elérhetőség
2000 Ft
Kosárba

Talán az alábbi sablonok is érdeklik!

A vállalat rővidtávú  (tárgyhó+4 hónap) likviditás tervezését teszi lehetővé a cég vevői és szállítói állománya, a tervezett értékesítések, beszerzések és költségek alapján. Ár: 3500 Ft.

Pénzügyi terv (mérleg, eredménykimutatás, cash-flow)

A sablon lapjain megtervezheti a cég bevételeit, költségeit, eszközeit és forrásait, amelyekből összeáll a vállalat éves, havi bontású eredménykimutatása, valamint a mérlege, és cash flow táblázata is. Ár: teljes pénzügyi terv: 3900 Ft; eredménykimutatás 2900 Ft.
A vállalat havi beszámolójának eredménykimutatása és mérlege alapján készíült KPI műszerfal elemein keresztül mutatja be annak összeállítási lehetőségeit. Ár: 1900 Ft.
Vissza a tartalomhoz