Kkv-k fejlődését segítem!


Likvidítás tervezés Projekt tervezés Gantt diagram SWOT analízis Pareto diagramPénzügyi tervezés KontrollingGondolati térkép

MENEDZSERWEBSHOP
Fodor Tamás vezetési tanácsadó
Tartalomhoz ugrás

Excel alapú KPI műszer

Excel alapú KPI műszer leírása:

Az Excel alapú KPI műszer üzleti, menedzsment beszámoló műszerfal (dashboard) részeként használható. Az egyre népszerűbb műszerfalak olyan információs eszközök, amelyek mutatószámok és más kulcsfontosságú adatok, a cég, egy szervezeti egység vagy különleges folyamatok eredményének, teljesítményének nyomonkövetésére szolgál. Adatok képi megjelenítésével a műszerfalak egyszerűsítik a komplex adathalmazokat annak érdekében, hogy a felhasználók figyelmét egy pillanatra a jelenlegi teljesítményre koncentrálja. A műszerfalaknak egyszerüknek, könnyen áttekinthetőnek és értelmezhetőknek kell lenni. Arra kell törekedni, hogy a megjelenített adtok alapján gyors és helyes döntést tudjanak hozni az érdekeltek.

A műszer jellemzői:

  • három fajta-félkör, sáv és oszlop-műszer,
  • a műszer-skála részeinek tetszőleges színezése piros, sárga és zöld színnel,,
  • a skála kezdő és végpontjának tetszőleges beállítása,
  • helytelen adatbevitel esetén figyelmeztetés.

Három fajta KPI műszer Excel alapú
Excel alapú KPI műszer
Csomagban megrendelheti a Pü. beszámoló műszerfallal c. Excel sablont is! A csomag ára 2650 Ft. Megtakarítás 1150 Ft.
1500 Ft
Kosárba

Talán az alábbi sablonok is érdeklik!

Gantt-diagram Excel-sablon
NPV, IRR alapú befektetés, beruházás megtérülés számítás
összeállításaműszerfal
Egy projekt feladatainak időbeli tervezését és ellenőrzését segítő táblázatkezelő sablon, amely a megadott adatok bázisán automatikusan megrajzolja a Gantt-diagram idővonalait. Ár: 30000 Ft.

Érdekel

Megtérülés számítás

A sablon egy beruházás vagy befektetés cashflowja alapján számolja annak megtérülését: az NPV és IRR mutatókat. A megtérülés számítás eredményei a vállalati budget bemeneti adatait képezik. Ár: 2500 Ft.
Érdekel

KPI műszerfal készítés

A vállalat havi beszámolójának eredménykimutatása és mérlege alapján készíült KPI műszerfal elemein keresztül mutatja be annak összeállítási lehetőségeit. Ár: 2500 Ft.

Érdekel
Vissza a tartalomhoz