MENEDZSERWEBSHOP
KKV-k fejlődését segítem!
Tartalomhoz ugrás

Pékség, cukrászat pénzügyi terv

Bevezetés
Az Excel sablon elsősorban kézműves pékségek és cukrászatok pénzügyi terveinek (eredmény és cash-flow) elkészítésére készült. Természetesen nagyobb vállalkozások is használhatják.
Ez a bemutató végigvezeti az érdeklődőt a rendszer működését reprezentáló, a különböző munkalapokról készült képeken, amelyeken keresztül betekintést kap a rendszer működéséről.
A prezentáció 9 oldalból áll!
Az oldalak között a navigációs paranccsal (amely a slide-ot érintve tűnik fel) tud mozogni!
Vezérlőpult
A vezérlőpulton az egyes négyszögekre kattintva érhetők el a különböző beviteli űrlapok, adatbázisok, kimutatások és diagramok.
Recept adatbeviteli űrlap
A rendszer 4 adatbeviteli űrlapot tartalmaz. Ezek közül az egyik, a recept adatainak bevitelére szolgál. A további három: termék-, beszállító- és összetevő adatok bevitelét biztosítja. Mindegyik űrlap mellett rövid használati útmutató található.
Az űrlapokon keresztül történik egy konkrét rekord keresése, a rekordok közötti előre és hátre mozgás, valamint a már felvitt rekord módosítása.
Recept adatbázis
A képen a recept adatbázis látható. Az adatbeviteli űrlapoknak megfelelően további három nyilvántatás található a rendszerben: termék, beszállító és összetevő.
Az adatbázisokban csoportos adatcsere végezbető, amelyre akkor van szükség, ha pl. valamely recept elem neve megválozik.
Mennyiségi (darab) terv
Ezen a munkalapon tervezhető a napi, eladásra kerülő termékek mennyisége. A mennyiségek automatikusan növelésre kerülnek a Beállítások munkalapon megadott növekedési aránnyal. A tervezési időszak 5 év, melyből az első év havi bontásban jelenik meg.
Fedezetek terve
Ezen a munkalapon az eladásra kínált termékekre látjuk a fedezetek abszolút és százalékos arányának alakulását 5 évre (az első évre havi bontásban is).
Eredményterv
Ezen a munkalap a pékség teljes árbevétele, fedezete és eredménye abszolút és százalékos arányának alakulását mutataja 5 évre (az első évre havi bontásban is).
Cash flow-terv
Ezen a munkalap a pékség likviditását (cash-flow) mutataja 5 évre (az első évre havi bontásban is).
Beállítások
A Beállítások munkalapon meg kell adni a havi általános (fix) költségeket és az tervezési időhorizont egyes éveire a mennyiségi növekedés, a termékek áremelés és az infláció %-os értékét.
Specifikáció
Adatbázisok: RECEPT, TERMÉK, BESZÁLLÍTÓ, ÖSSZETEVŐ., DB (MENNYISÉG) TERV
Rekordok maximális száma az adatbázisokban: 1000
Beviteli űrlapok funkciói: új rekord mentése, régi rekord mentése, keresés, következő rekord, előző rekord, beviteli mezők törlése, rekord törlése
Adatbázisok funkciói: összes rekord törlése, csoportos adatcsere
Kimutatások: termékenkénti fedezet, vállalkozás eredmény, vállalkozás cash-flow
Diagramok: vállalkozás fedezet, cash flow
Kimutatások időtávja: 5 év, 1. év havonta
VEZÉRLŐPULT: a munkalapok közötti váltásokat szolgálja
VÁSÁRLÁS
Kisvállalkozóknak
15000 Ft
Kosárba

Talán az alábbi projekt sablonok is érdeklik!

Pénzügyi terv (mérleg, eredménykimutatás, cash-flow)

A sablon lapjain megtervezheti a cég bevételeit, költségeit, eszközeit és forrásait, amelyekből összeáll a vállalat éves, havi bontású eredménykimutatása, valamint a mérlege, és cash flow táblázata is. Ár: teljes változat: 8000 Ft; eredménykimutatás 4000 Ft.

Webshop költségvetési (eredménykimutatás) terv

A sablon lapjain 5 lépésben tervezheti meg webshopjának éves költségvetését, eredménykimutatását. Az értékelést diagramok is segítik. Ár: 3000 Ft
Vissza a tartalomhoz