MENEDZSERWEBSHOP
KKV-k fejlődését segítem!
Tartalomhoz ugrás

Villanyszerelés menedzsment

Bevezetés
Ezzel az Excel alapú programmal villanyszerelők készíthetik el projektjeik idő- és költségtervét, ellenőrízhetik a munkák előrehaladását és megcsinálhatják az ajánlataikat.
Ez a bemutató végigvezeti az érdeklődőt a rendszer működését reprezentáló, a különböző munkalapokról készült képeken, amelyeken keresztül betekintést kap a rendszer működéséről.
A prezentáció 10 oldalból áll!
Az oldalak között a navigációs paranccsal (amely a keret jobb vagy bal szélét érintve tűnik fel) tud mozogni!
Ügyfelek adatbázisa
Ebbe a táblázatba kerülnek az ügyfelek adatai egy beviteli űrlapon keresztül, amellyel mentéseket, kereséseket, törléseket és mozgásokat végezhetünk a táblázat rekordjaival..
Anyag táblázat és beviteli űrlap
Ebben az adatbázisban tároljuk a villanyszereléshez használt anyagokat, jellemzőiket és áraikat. Az Ügyfél űrlaphoz hasonlóan, az űrlapon keresztül kereshetünk, menthetünk, módosíthatunk, törölhetünk tételeket.
Az űrlap alján megadhatjuk, hogy a kiválasztott anyagból hányat és milyen fedezettel adjunk egy projekthez.
Munka táblázat és beviteli űrlap
Ebben az adatbázisban tároljuk a villanyszerelési munkákat, jellemzőiket és áraikat. Az Ügyfél űrlaphoz hasonlóan, az űrlapon keresztül kereshetünk, menthetünk, módosíthatunk, törölhetünk tételeket.
Az űrlap alján megadhatjuk, hogy a kiválasztott munkából mennyit és milyen fedezettel adjunk egy projekthez.
Projekt adatbázis és beviteli űrlap
A projekt adatbázisba kerülnek egy konkrét munka adatai, az anyag és munka rekordjai. Egy azonos sorszámú projekten belül a tételek különböző tételszámot kapnak. A projekthez az tételek az anyag és munka űrlapon keresztül kerülnek.
A Projekt űrlapon keresztül rögzítjük a projekt jellemzőit, határidőit, felelőseit és a státuszát. Módosíthatjuk egy kiválasztott tétel mennyiségét és fedezetét.
Legördülő listák táblázata
A különböző beviteli űrlapok legördülő listáinak tételeit ezen a munkalapon lehet megadni.
Ügyfelek listája
Ezen a lapon az ABC sorrendbe rendezett ügyfelek legfontoabb adatai láthatók.
Projektek listája határidők szerint
A projektek határidő szerint rendezett listája, amelyen a határidőig visszalévő napok száma szinezve is látható: rózsaszin - lejárt, sárga - egy héten belül lejár, zöld - teljesített.
Ajánlat készítés
A projekt számát megadva a rendszer elkészíti az ajánlatot.
Ajánlat melléklet
A rendszer tételes mellékletet készít az ajánlathoz.
VÁSÁRLÁS
Kisvállalkozóknak
49000 Ft
Kosárba

Talán az alábbi projekt sablonok is érdeklik!

Webshop költségvetési (eredménykimutatás) terv

A sablon lapjain 5 lépésben tervezheti meg webshopjának éves költségvetését, eredménykimutatását. Az értékelést diagramok is segítik. Ár: 3000 Ft

ÚJ SABLON!

A sablon lapjain megtervezheti egy pékség vagy cukrászat termékeit, evételeit és költségeit, amelyekből összeáll az éves, havi bontású valamint 5 éves eredménykimutatás és cash flow terv. Ár: 49000 Ft.
Vissza a tartalomhoz