Kkv-k fejlődését segítem!


Likvidítás tervezés Projekt tervezés Gantt diagram SWOT analízis Pareto diagramPénzügyi tervezés KontrollingGondolati térkép

MENEDZSERWEBSHOP
Fodor Tamás vezetési tanácsadó
Tartalomhoz ugrás

KÖNYVEK ÉS ÍRÁSOK

Könyveim és írásaim segíteni kívánják a kkv-k vezetőit annak megvalósításában, hogy az üzleti folyamatok rendszeres mérése és fejlesztése az eredmények folytonos növekedéséhez vezessen!
Kis-, közép- és nagyvállalatoknál szerzett 4 évtizedes vezetői, EFQM auditori és vezetési tanácsadói tapasztalataimat valamint példákon keresztül a "legjobb gyakorlatot" adom át ezekben a könyvekben és írásokban!

Térítéses könyvek és írások

A folyamatos fejlesztés elmálete és gakorlata témájú könyv
Könyv a menedzsment- és tervezőeszközökről

Könyv az üzleti folyamatok mutatószámairól

Az e-könyv üzleti folyamatonként mutatja be a teljesítménymutatókat és különböző nézőpontkból az eredménymutatókat valamint használatukat a gyakorlatban. Azoknak, akik az üzleti folyamatokkal kívánják irányítani és fejleszteni szervezetüket!Ár: 3990 Ft.
Érdekel a folyamatos fejlesztés témájú könyv

Könyv a folyamatos-fejlesztés gyakorlatáról

A könyv tárgya a kkv-k üzleti folyamat alapú működésének folyamatos fejlesztés (TQM, PDCA, Kaizen) elvű javítása. Bemutatja a folyamatmenedzsment elveit, és sok-sok példán keresztül a fejlesztésének gyakorlatát. Azoknak, akik nem tudják, hogyan fejlesszék cégüket!Ár: 2700 Ft.
Érdekel a folyamatos fejlesztés témájú könyv

A hét új menedzsment-eszköz

A Jaapán Tudósok és Mérnökök Egyesülete által kidolgozott "7 új menedzsment-eszköz" -t tárgyaló könyv bemutatja a Hasonlósági-,a Kapcsolati-,a Fa-, a Mátrix-, a Háló- és a PDPC diagramokat. Azoknak, akik korszerű eszközöket kivánnak használni cégük irányításában és fejlesztésében! Ár: 1500 Ft.
Érdekel a 7 új menedzsment eszköz témájú írás
Best Practice Tudástár (Kvalikon)

Best Practice Tudástár

A Kvalikon Kft. nagy hagyományú programsorozata, a Best Practice Fórum beszámolói  nyomtatásban. Legjobb gyakorlatok a legjobb szakemberektől! Ár: 2990 Ft.
Érdekel a SWOT analízis készítés c. írás

Ingyenes írások

Egy írás a gondolati térkép készítéséről
Fodor Tamás könyve a hasonlósági diagram készítéséről
Írás egy SWOT analízis készítéséről

Gondolati térkép

A leírás egy vízió és egy küldetés elkészítésén keresztül mutatja be ezt a hatékony eszközt.

Érdekel a Gondolati térkép c. írás

Hasonlósági diagram készítés

Az írás konkrét példán keresztül mutatja be a "7 új menedzment-eszköz" egyikének, a hasonlósági diagram készítését KJ-Shiba módszerrel.

Érdekel a Hasonlósági diagram készítése c. írás

SWOT analízis készítés

A SWOT analízis leírás bemutatja a cég belső tulajdonságai és környezete bázisán készíthető stratégiai elemzést, amely alapján meghatározhatók a stratégiai célok és feladatok.
Érdekel a SWOT analízis készítés c. írás
Felmérés a kkv-k folyamatmenedzsmentjéről

Felmérés a kkv-k folyamatmenedzsmentjéről

A felmérés az Egyre jobban c. könyv 10. sz melléklete, amely bemutatja a hazai kkv-k folyamatmenedzsmentjének helyzetét.
Érdekel a kkv felmérés
Vissza a tartalomhoz