MENEDZSERWEBSHOP
KKV-k fejlődését segítem!
Tartalomhoz ugrás

Ismétlődő munkafolyamatok automatizálása Excelben

Széleskörű képességei miatt az Excel az egyik leggyakrabban használt programcsomag, amelynek programozási lehetőségével valóban kiaknázhatja a benne rejlő lehetőségeket és automatizálhatja az unalmas, ismétlődő feladatokat. Ennek eszköze a Visual Basic (VBA), amely automatizálás teljesen új világát nyitja meg. A blogban bemutatom a VBA-t, és azt, hogyan érdemes-e használni az Excel automatizálására.
Fodor Tamás | 2024/02/20

Excel vagy Google Sheet?

Sablonjaim egy része ezenetúl Google Sheet formátumban is megtalálhatók a webshopomban. Fedezd fel az Excel és a Google Sheet közötti különbséget. Ismerd meg az előnyöket és hátrányokat. Ez segíteni fog a számodra legmegfelelőbb sablon kiválasztásában!
Fodor Tamás | 2023/08/16

A táblázatkezelők (Excel táblázatok) három típusa

Az elmúlt napokban egy érdekes cikket olvastam a táblázatkezelők használatáról szóló kutatás eredményéről.
A 2018-ban alapított GRID cég csapata több tízezer táblázatot elemzett a táblázatkezelők használatáról. Arra a következtetésre jutottak, hogy a világ szinte minden táblázatát három dolog valamelyikére használják.
Fodor Tamás | 2021/10/26

4 ok, amiért érdemes Excel sablonokat használni

Az Excel sablonok támogatják az ismételhetőséget és a hatékonyságot. Új táblázatok elkészítése a tervekhez, riportokhoz, projekthez vagy pályázatokhoz értékes időt és pénzt vesz igénybe. Ehelyett használjon Excel sablont és összpontosítson a tartalomra és a feladatok elvégzésére. Szükség esetén a sablonok testre szabhatok.
Fodor Tamás | 2020/09/25
Vissza a tartalomhoz