MENEDZSERWEBSHOP
KKV-k fejlődését segítem!
Tartalomhoz ugrás
4 ok, amiért érdemes Excel sablonokat használni
Fodor Tamás vezetési tanácsadó
Közzététel szerző: Fodor Tamás itt excel · Péntek 25 Sze 2020
Tags: excelsablonelőny
Az Excel sablonok támogatják az ismételhetőséget és a hatékonyságot. Új táblázatok elkészítése a tervekhez, riportokhoz, projekthez vagy pályázatokhoz értékes időt és pénzt vesz igénybe. Ehelyett használjon Excel sablont és összpontosítson a tartalomra és a feladatok elvégzésére. Szükség esetén a sablonok testre szabhatok.
A sablonok sok előnnyel járnak a komoly IT rendszerekkel nem rendelkező kkv-k számára, ideértve a könnyű használatot, a költség- és időmegtakarítást és a hibák csökkentését. Nézzük ezeket kicsit részletesebben!

1.    A sablonok könnyen kezelhetők


A kész sablonok könnyen kezelhetők. Ezt a munkalapok képletei, a makró programok, a részletes felhasználói útmutatók és a zárolt cellák (ezekbe nem lehet adatot írni) biztosítják.

2.    A sablonok pénzt és időt takaríthatnak meg


A sablonok használata csökkenti a költségeket és az adatokat tartalmazó táblázat elkészítésének idejét. Rendkívül költséghatékony egy már meghatározott struktúrával rendelkező munkafüzettel dolgozni. Ez lehetővé teszi, hogy a sablonnal dolgozó több időt töltsön a tartalom helyes megadásával, ahelyett, hogy új táblázatot készítene.

3.    A hibák csökkentése


Gyakran követünk el hibát a táblázatok rutinszerű. unalmas készítése során, mint például a táblázatok képleteinek másolása és beillesztése. A sablonok ellenőrzöttek és a képleteket tartalmazó zárolt cellák megakadályozzák a hibákat. Tekintse meg ezt a slideshow-t a leggyakrabban elkövetett Excel hibákról!

4.    A sablonok tanulást biztosítanak


A sablonnal dolgozó megismerkedik a sablon struktúrájával, formájával és ez felkészíti egy hasonló sablon önálló elkészítésére.

Látogasson el webshopomba, ahol üzleti Excel sablonokat kínálok!

Fodor Tamás
             


Vissza a tartalomhoz